Sidebar

Scannere

Kodak i3200

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra
Nume SKU Pret Cantitate
MGT 1641745 0.00 RON 0
Anuleaza

Descriere

 i3400.jpg

 Scannerele A3 din Seria i3000 sunt prevazute cu functionalitati impresionante pentru prelucrarea imaginilor si a informatiilor, precum si IDP (Intelligent Document Protection) pentru protectia impotriva documentelor deteriorate si a datelor pierdute.

Aceste scannere A3  pot face fata oricarei provocari, fara sa ocupe spatiu pe birou, facandu-le astfel foarte utile pentru toate spatiile.

Alimentatorul de pagini automat are o capacitate de 250 de documente, permitand alimentarea continua si riscul foarte scazut de blocare a paginii.

Scannerele sunt suficient de inteligente pentru a realiza cand ceva este in neregula.

Tehnologia “Intelligent Document Protection” ofera un nivel suplimentar de protectie pentru ca “asculta” fiecare indicator de capse, agrafe sau alte obstructionari. La primul sunet senzorii opresc procesul de scanare, permitand actionarea rapida si corectarea problemelor.

Alimentare flexibila pentru documente inflexibile

Anumite documente pur si simplu nu pot fi indoite si deci, trecute prin scannerul rotativ.

Pentru aceste cazuri speciale, va fi ales simplu optiunea de scanare liniara. Aceasta ocoleste scanarea rotativa si permite alimentarea documentelor mai graose,, mai lungi sau pur si simplu care nu pot fi indoite.

Perfect Page

 Aceasta tehnologie optimizeaza calitatea imaginii si gestioneaza inteligent procesarea imaginilor.

Si aceast lucru se realizeaza automat, cu fiecare scanare.

 Design inteligent

Scanarea este numai jumatate din acest proces.  Configurarea profilelor de imagine, definirea joburilor si a destinatiei fisierelor, precum si distribuirea informatiei este de multe ori cruciala. In aceste cazuri SmartTouch este foarte folositor pentru ca automatizeaza procedurile repetitive, simplifica distributia de continut si face simplu de accesat datele, indiferent de locatia in care se afla utilizatorul.

 

Rapid si integrabil

Cu un volum recomandat zilnic de 15,000 de pagini zilnic si viteza de scanare de 50 de pagini pe minut , se  integreaza perfect cu toate aplicatiile care suporta TWAIN , ISIS , sau pe baza de Linux.

Construit  atat pentru cerintele de astazi cat si pentru rigorile viitorului.

Aceste scannere sunt construite atent pentru a rezista vreme indelungata. Proiectate atat pentru a impresiona cei mai experimantati angajati, cat si pentru a face viata mai simpla pentru cei care sunt la inceput, atunci cand este vorba despre sarcinile care trebuiesc facute zilnic, acest lucru poate depinde de scannerle care intr-adevar livreaza rezultatele asteptate.

Specificatii

Producator
Producator Kodak
© PCBit - Toate drepturile rezervate 2024