Sidebar

Jucarii

Patut 3in1 U-Grow UBB588

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra
Nume SKU Pret Cantitate
Asesoft UBB588 0.00 RON 0
Anuleaza

Descriere

Patut 3in1 U-Grow UBB588

Să alegi prima È™i una dintre cele mai importante piese de mobilier pentru bebeluÈ™ul tău nu este o sarcină uÈ™oară. Vorbim despre locul unde micuÈ›ul tău îÈ™i va petrece majoritatea timpului în primii ani de viață, deci despre un accesoriu care trebuie să îi ofere tot confortul, dar care să îÈ›i facă È™i È›ie, ca părinte, viaÈ›a mai uÈ™oara.  
PătuÈ›ul U-Grow îmbină cu succes aceste două aspecte, fiind realizat din materiale de calitate È™i sigure, prietenoase cu micuÈ›ul tău, non-toxice, È™i având o mulÈ›ime de dotări È™i accesorii, pentru multiple întrebuințări. Da, ai înÈ›eles bine, este un model unic È™i super versatil. Practic, o singură piesă de mobilier care se poate utiliza, pe rând, ca È™i pătuÈ› clasic, balansoar sau chiar ca birou!
 Mai mult decât atât, pătuÈ›ul U-Grow este o piesă de mobilier utilă È™i cu un aspect drăgălaÈ™, care completează cu succes camera celui mic, dar se potriveÈ™te la fel de bine È™i în camera părinÈ›ilor.

Balansoar

Atunci când îÈ›i doreÈ™ti să-È›i ajuÈ›i puiul să adoarmă liniÈ™tit, îl poÈ›i legăna uÈ™or folosind pătuÈ›ul pe post de balansoar. Trebuie doar să scoÈ›i pliezi rotile de pe ambele laturi ale pătuÈ›ului È™i gata balansoarul.

Birou

Este elementul perfect de mobilier pentru tine dacă te regăsești printre cei care nu dispun de foarte mult spațiu acasă. Scoate roțile, poziționează rama frontală, reglează placa pentru saltea ca tăblie pentru masă și fixeaz-o cu 4 șuruburi. Ta-daaaa! Dintr-un super pătuț, acum ai un super birou!

Prelungire a patului pentru adulți

Chiar dacă È›ii pătuÈ›ul celui mic la tine în cameră, uneori parcă È›i-ai dori să fii È™i mai aproape de bebeluÈ™ul tău, să-i înÈ›elegi mai bine nevoile. Pentru asta, ai opÈ›iunea de utilizare a pătuÈ›ului în continuarea patului pentru adulÈ›i. Tot ce trebuie să faci este să deschizi cadrul lateral.

Plasă contra insectelor

ProtecÈ›ia împotriva insectelor este asigurată de plasa specială ce se fixează super simplu deasupra pătuÈ›ului. Uită de bubiÈ›ele supărătoare.

Poliță pentru accesorii

Păstrează la îndemână, utilizând poliÈ›a pătuÈ›ului, toate accesoriile absolut necesare pentru pentru bebe, mâncărica sau scutecele. Când nu mai ai nevoie de ea, ridic-o puÈ›in, trage de suportul acesteia către exterior È™i coboar-o uÈ™or. 

Specificatii

© PCBit - Toate drepturile rezervate 2024