Sidebar

Infokiosk-uri Indoor

Semnalizare Digitala AIO de interior, 70 Inch, SERIA 43, Procesor RK3288 4K ready, 4GB Ram, 16GB ROM, FullHD, all in one android, landscape

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra
Nume SKU Pret Cantitate
Totem Digital DS-7043-H-RK 0.00 RON 0
Anuleaza

Descriere

Echipament profesional de comunicare electronică, destinat pieței de publicitate și mediului organizațional, atat ca și instrument de comunicare externă, cat și pentru comunicarea internă de tip corporate. info-kiosk.ro, ofera o gamă largă produse digitale de informare și comunicare utilizate in toate industriile de retail - mall-uri, banci, institutii publice, hoteluri , galerii , muzee , etc. La cererea clientilor, pot fi preincarcate cu sistem de management și de conținut HD grafic, foto și video, atat dintr-o sursă fixă atașată display-ului, cat și dintr-o sursă conectată la o rețea locală de calculatoare, internet, TV, controlate de la distanță.

Propulsia Semnalizare digitala AIO de interior, 70 INCI, SERIA 43, cu procesor RK3288 4K ready, 4GB Ram, 16GB ROM, FullHD, all in one android, landscape, este data de ecranul industrial LG, cu o durata de viata garantata de producator, de minim 50000 ore.

Acest echipament de Semnalizare digitala, nu este echipat cu un ecran cu touchscreen.

Ecranul Led de 70 INCI, cu o rezolutie FULL HD 1920*1080, luminozitate de 400cd/m2, un contrast de 4000:01:00 si un timp de raspuns de doar 6.5 ms, va ofera continut digital de inalta definitie, continut care nu va putea fi ratat de nici un trecator, datorita unghiului de vizualizare de 178/178 grade.

Procesorul RK3288 4K Ready, aduce un plus de valoare, datorita puterii mari de calcul și va asigura de afișarea oricărui content digital.

In sprijinul procesorului, vin restul componentelor de ultimă generație cu care echipamentul este dotat: DDR3-1333, 4GB si 16GB ROM.

Așa cum la partea de procesare, modelul DS-7043-H-RK este unul de top, nici partea de networking nu a fost lăsată la voia întâmplării.

DS-7043-H-RK beneficiază atât de un port pentru conexiune rapida de rețea pe fir, prin portul RJ45, cât și de o conexiune WIFI, prin placa de rețea WFI integrata.

Pentru siguranța echipamentului, DS-7043-H-RK, este prevăzut cu o ușă de siguranta, dotată cu o închizătoare specială, care, pe langa blocarea accesului persoanelor neautorizate la funcțiile de bază, maschează și porturile USB, necesare uneori pentru adăugarea de conținut digital sau adăugarea de accesorii opționale  pentru extinderea funcționalităților echipamentului.

Performanțele hardware ale DS-7043-H-RK, fac din acesta, un echipament indispensabil pentru orice domeniu din industrie, educație, retail, horeca, etc.

Pentru a putea fi utilizat la performante maxime, DS-7043-H-RK va avea nevoie și de aplicații software.

Aplicațiile software cu ajutorul cărora, DS-7043-H-RK, va deveni un instrument real de marketing pentru orice companie, sunt aplicațiile

Totodata, pentru siguranța echipamentului, info-kiosk.ro recomanda utilizarea accesoriilor special concepute pentru DS-7043-H-RK.

Suporta orice fel de fisiere media, respectiv: RMVB, FLV, MPEG1/2/4, AVI, WMV9, MOV, MP4, TS, M2T, VOB, etc., MP3, WMA, WAV, EAAC+, MP2 dec, AC3, FLAC, APE, BSAC, etc., BMP, PNG, GIF, JPEG(4088*4088), etc.

Un alt aspect important al acestui model, sunt functiile pe care acesta le suporta: Suporta Web / Flash, card SD, modul ecran orizontal și vertical, control de la distanță, defilare titluri, prognoza meteo, impartire ecran, video 1080p, imagini, subtitrari, timp, vreme, Web / Flash, primire continut media prin rețea și memoreaza local pentru a bucla, rula reclame, difuzare în mod regulat, redare streaming.

Specificatii

Producator
Producator Totem Digital
Alte Specificatii
Greutate 180 kg
Inaltime 1900 mm
Latime 1650 mm
© PCBit - Toate drepturile rezervate 2024