Sidebar

Informatii generale

Site-ul www.pcbit.ro este administrat de S.C. SC PCBIT ELECTRONICS S.R.L. cu sediul social Str. Plopilor Nr.20 Loc.Modelu, Jud. Calarasi, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului J51/430/2010 , CUI: RO 27722683, capital social subscris si varsat de 200 lei

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Utilizarea site-ului www.pcbit.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din  partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

Pcbit.ro isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam  să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări

Preturile, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Cumparator: Persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o comanda.
Vanzator: Societate comerciala PCBIT ELECTRONICS S.R.L

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.pcbit.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare)

Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)


Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la emiterea facturii de catre Vanzator. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului au caracter informativ si sunt documentate sau modificate de catre Vanzator conform fiselor/site-urilor de prezentare ale Producatorilor. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform informatiilor primite de la Producatori, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

PROTECTIA DATELOR

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC Pcbit Electronics SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.Returnarea produselor

Produsele pot fi returnate , cu conditia integritatii acestora (lipsa zgarieturi , crapaturi , rupturi sau orice alte defecte fizice ) , a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor , integritatii si prezentei tuturor accesoriilor , dar nu mai tarziu de 15 de zile lucratoare de la data primirii produselor.

Cererile de returnare vor fi solutionate intr-un termen de 14 de zile de la data depunerii actelor necesare la sediul nostru.

Cererile de returnare se depun la sediul nostru din Str. Bihor Nr. 2 Sector 1 Bucuresti, sau pe adresa de e-mail: service@pcbit.ro.

Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat.Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original, certificatul de garantie in original cat si copie dupa buletinul persoanei pe care a fost facuta factura.

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei . Nu se vor elibera duplicate pentru certificatul de garantie.

© PCBit - Toate drepturile rezervate 2020